onsdag den 11. april 2012

Mit liv lige nu

Der har været uhyggeligt stille på min blog længe og nu skal det være slut.
Jeg syntes selv jeg har haft verdens kedeligste liv, jeg har ikke lavet andet end at vinde garn op i 50 grams nøler - ca. 300 kg - jeg skal jo til Saltum uldfestival snart, og har hørt at der kommer mange købe lystne garnhungrende kvinder, jeg jeg må være beredt.
Jeg har haft rigtig mange vagter i Stof2000 de sidste par uger og det er ikke slut endnu. Der skal afvikles ferie så jeg har fået en del ekstra vagter også de næste 14 dage.

Mit liv er også blevet sat godt og grundig i perspektiv, min aller bedste kammerat forsøgte for 14 dage siden at tage sit eget liv.
En skræmmende og uhyggelig oplevelse som sætter spor langt ind i hjertet. Pludselig bliver alt andet ligegyldigt og livet bliver så skrøbeligt.
Vigtigst af alt, han har det godt, er indlagt på psyk. og er kommet langt, god behandling og ny medicin ser ud til at virke. Så vi er lykkelige, taknemmelige og bare rigtig glade for at råbet om hjælp fik en god afslutning.

Jeg kan mærke mit kreative gen råber på at å lidt opmærksomhed og det varer ikke så længe før jeg igen har tid til at give det lidt opmærksomhed.

7 kommentarer:

 1. Når man får sådan et råb om hjælp bliver alt andet ganske rigtigt ligegyldigt. Godt at din ven overlevede og kom i behandlig.

  God tur til Saltum, der kommer jeg så desværre ikke, vi ses dog sikkert snart.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. jamen kæreste Dorthe. Jeg har nu også været helt bekymret for dig og sad lige og tænkte, at jeg ville tjekke op på dig. Øv osse en kedelig oplevelse med din ven. Tænker på dig og håber at vi snart skal ses. Knus fra Lene

  SvarSlet
 3. Hej Dorthe
  hold da helt op 300kg garn ....det er edder mange nøgler ... håber der kommer købere til alle nøgler :O)
  Sikke en ubehagelig oplevelse du har været tæt på ... det var godt det gik godt ...
  knus ♥og tanker....glæder mig til at se hvilket projekt der får lidt opmærksomhed ...

  SvarSlet
 4. Jeg sender dig da lige et kæmpe kram sikke noget pis, men godt at det ikke lykkedes og at han får hjælp nu...

  300 kg er fandme mange nøgler....

  SvarSlet
 5. Pu-ha,.... sikke mange ting lige oven i hinanden.
  Men det lyder som om du er optimistisk.
  Pøj-pøj med det hele, Stine

  SvarSlet
 6. Ja, da vi var forbi og købte super soft i rå mængder. Ja og farvekort så der kan bestilles de rigtige farver over nettet. :)
  Vi så lilla over alt. (altså lilla poser).

  SvarSlet
 7. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvarSlet